Viikon 43 digilehti on täynnä asiaa

Klikkaa itsesi viikon 43 digilehden äärelle kello 16!
Klikkaa itsesi viikon 43 digilehden äärelle kello 16!
Julkaistu:
Kategoria:
,

Viikon 43 lehdessä kerrotaan viimeisimmät kuulumiset hyvinvointialueen päätöksistä. Hammashoidon palveluita lakkautetaan, asumispalveluyksiköiden paikkoja karsitaan ja muitakin palveluita keskitetään.

Kännykän käyttöön liittyviä sääntöjä tiukennetaan kouluissa. Lappajärvellä hyväksi havaittuja uusia käytänteitä on jo tovi kokeiltu.

Kortesjärven Purmojärvellä nuotattiin särkikalaa tiistaina 15. lokakuuta kahden ammattikalastajan voimin. Kaksi tuntia kestävän nuottauksen aikana Purmojärven Nuorisoseurantalon pihassa sai tutustua kalan perkaamiseen ja maistaa tuoretta, juuri kalastettua, pannulla paistettua järvikalaa.

Konetekniikkayrittäjä Niko Peltokankaan harrastukseen kuuluu kaksi- ja nelipyöräisten lisäksi veneitä ja lentokoneita. Lappajärvellä asuva Peltokangas työskentelee Oulun ammattikorkeakoulun talo- ja rakennustekniikan lehtorina ja tarjoaa lisäksi oman yrityksensä puitteissa maatilojen energianeuvontaa.

Kortesjärveä kiusanneesta kenkävarkaasta on tehty havaintoja.

Urheilulla koripalloa ja toiminnallista tarkkuusammuntaa. Vuoden 2026 MM-kisoihin tähtäävä alajärveläinen Voitto Häkkinen pitää toiminnallista tarkkuusammuntaa haasteellisena ja fyysisenä lajina.

Nämä ja monet muut kuumat uutiset voit klikata luettavaksesi kello 16 tästä!

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti