Vedon hyökkäys takkusi -EBT korjasi voiton

Anni Kujala pussitti 12 pistettä Vedon tappiollisessa EBT ottelussa (Kuva: Joni-Petteri Hiirikoski)
Julkaistu:
Kategoria:

EBT-Veto 68–52

VIMPELIN VEDON korisnaiset hävisivät keskiviikon vierasottelunsa EBT:lle 68–52 (11–19, 12–9, 24–13, 21–11). Vedon kohtaloksi koitui hyökkäyspeli, sillä heittoprosentit vapaaheittoja (13/16) lukuun ottamatta jäivät vaatimattomaksi.

Ottelun ensimmäinen jakso eteni Vedon hallinnassa ja Vimpelin johto oli parhaimmillaan 11–24. Toisella jaksolla EBT kavensi taukotilanteeksi 23–28. Kolmannella jaksolla Vedon hyökkäys puuroutui ja kotijoukkue käytti tilaisuutensa siirtymällä 47–41 johtoon. Vedon Michaela Porter sai EU-virheen ja joutui ulos ottelusta jakson lopussa. Viimeinen neljännes ei enää tilannetta muuttanut ja pisteet jäivät Espooseen.

Vedon päävalmentaja Jarkko Mäki harmitteli huonoa heittopäivää.

–Liikaa hävittiin levypalloja ja menetykset olivat myös ongelma, Mäki tilitti.

EBT voitti levypallot 54–48.

Vedon parhaana palkittiin 12 pistettä upottanut Anni Kujala. Kentälle palannut Alexus Harrison taisteli 13 levypalloa sekä upotti 16 pistettä. EBT tehopakkaus oli Venla Määttänen 20 pisteellä.

Veto kohtaa lauantaina kotiottelussa Forssan Alun. Ottelu alkaa kello 16.

Veto: Harrison 13/14/ 6 s, Isoranta 0/6, R. Kujala 2/0, Kert 2/1, A. Kujala 12/2, Porter 4/11, Toomingas 4/5, Warren 14/6.