Jamin Alajärven toimipisteessä järjestetään koko perheen halloween-tapahtuma

JAMIn opiskelijat järjestävät koko perheen Halloween-tapahtuman Alajärven Jamilla 31. lokakuuta. Kuva: Pixabay.
JAMIn opiskelijat järjestävät koko perheen Halloween-tapahtuman Alajärven Jamilla 31. lokakuuta. Kuva: Pixabay.

JAMIN Alajärven toimipisteessä, Hoiskontie 25:ssä, järjestetään pitkästä aikaa kaikille avoin koko perheen tapahtuma. Mikä sopisikaan paremmin lokakuun lopun tapahtuman henkeen kuin kuun lopussa koittava halloween. Merkonomi-, matkailualan ja kansainväliset opiskelijat ovat ideoineet hauskan tapahtuman, joka pidetään torstaina 31. lokakuuta kello 17–20.

–Koronavuodet rajoittivat tapahtumien järjestämistä ja meillä on ollutkin niissä useamman vuoden taukoa. Olimme tänä syksynä mukana Alvar Aalto -viikon järjestämisessä. Opiskelijamme saivat siitä hyvää palautetta ja tästä innostuneena, päätimme pitää itse vielä yhden perhetapahtuman. Haluamme ilmaistapahtumalla tarjota mahdollisuuden yhteiselle ajanvietolle lähialueen perheille. Samalla opiskelijamme saavat arvokasta kokemusta tapahtumajärjestämisestä, kertoo liiketalouden ja matkailun opettaja Tuomas Parhiala.

Jamissa on viime vuosina panostettu yhä enemmän tekemällä ja käytännön kautta opiskeluun. Joskus vastaavanlaista tapahtumaa on järjestetty pienimuotoisempana Kurejoen toimipisteessä. Tällä kertaa tapahtuma haluttiin tuoda lähelle keskustaa, jotta se on helposti kaikkien saavutettavissa.

–Jamille on tärkeää, että voimme oppilaitoksena tarjota lähiseudun asukkaille omalta osaltamme jotain. Halloween-tapahtumaan voi tulla koko perheen voimin – halutessaan saa myös pukeutua teemaan sopivasti. Olemme suositusikärajaksi asettaneet neljä vuotta, mutta toki pienemmätkin vieraat ovat tervetulleita muun perheen mukana, Parhiala taustoittaa.

Ongintaa, kasvomaalausta, disco ja Horror room

Tapahtumassa on luvassa muun muassa kasvomaalausta ja ongintaa muutaman euron korvausta vastaan. Kioskista voi ostaa pieniä herkkuja. Lasten iloksi paikalle tuodaan myös pomppulinna.

–Pieni korvaus kioskitoiminnassa, kasvomaalauksessa ja onginnassa on tarkoitettu opiskelijoiden oppimisen edistämiseksi. On tärkeää, että voimme oppilaitoksena tarjota opiskelijoille mahdollisuuden harjoitella rahan käsittelyä ja asiakaspalvelua, tarkentaa Tuomas Parhiala.

Lisäksi perheen vanhemmille lapsille tapahtumassa on jännittävä horror room, ja discon lattialla voi esitellä pukeutumistaan. Sisäänpääsy tapahtumaan on kaikille maksuton.

Aiheeseen liittyviä juttuja

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti