Eteläpohjalaiset aktiivit valittiin Suomen Nuorisoseurojen valtuustoon

Eteläpohjalaisaktiiveja valittiin nuorisoseurojen kansalliseen toimielimeen.
Eteläpohjalaisaktiiveja valittiin nuorisoseurojen kansalliseen toimielimeen.

HELSINGISSÄ viikonloppuna kokoontunut Suomen Nuorisoseurojen “liittokokous” eli Nuorisoseurakokous valitsi uuden valtuuston Suomen Nuorisoseuroille seuraavalle kolmivuotiskaudelle. Toistasataa nuorisoseura-aktiivia oli kokoontunut päättämään muun muassa Nuorisoseurojen kolmivuotisohjelmasta sekä valitsi valtuuston puheenjohtajiston ja myös uuden valtuuston. Valtuuston puheenjohtajaksi valittiin Hannu Harmaala Hollolan Nuorisoseurasta ja varapuheenjohtajaksi Sanni Antinniemi Pertunmaan Nuorisoseurasta.

–Valtakunnallisen edunvalvonnan kautta tämän vuoden Nuorisoseurakokous oli lottovoitto Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuralle. Ehdotuksemme valtuuston puheenjohtajasta, varapuheenjohtajasta, varsinaisista jäsenistä ja varajäsenistä meni kaikki läpi, iloitsee Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuran hallituksen puheenjohtaja Joonas Autio.

Suomen Nuorisoseurojen valtuustoon Etelä-Pohjanmaan nuorisoseurojen alueelta neljä varsinaista ja neljä varajäsentä: Joonas Autio (Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura), Maaria Koivula-Talkkari (Ylihärmän Nuorisoseura), Miisa Mäkelä (Ilmajoen Nuorisoseura) ja Seppo Alanen (Ylistaron Kainaston Nuorisoseura).

Varajäsenet ovat Tuomo Autio (Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura), Marko Hannus (Ylihärmän Nuorisoseura), Helmi Hannus (Ylihärmän Nuorisoseura) ja Tiia Huikuri (Ilmajoen Nuorisoseura).

Suomen Nuorisoseurojen eteläpohjalaiset valtuutetut ovat sitoutuneet edistämään nuorisoseuratoimintaa ja tukemaan nuorten aktiivista osallistumista yhteisöissä. Heidän tavoitteensa on vahvistaa nuorisoseurojen roolia paikallisessa kulttuurissa ja yhteiskunnassa.

Luitko jo nämä?

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti