Vedolle avaustappio

Sentteri Cayro-Lyza Toomingas palkittiin Vedon parhaana. kuva: Joni-Petteri Hiirikoski.
Julkaistu:
Kategoria:

Vimpelin Veto kärsi avaustappion Naisten Korisliigan ottelussa sunnuntaina Kouvottarien vieraana.Kotijoukkueen voittonumerot olivat 90-77 (27-21,18-24,31-10,14-22).

Avausneljännes eteni Kouvottarien komennossa. Veto nousi toisella jaksolla peliin kiinni ja puoliajalla oltiin tasatilanteessa 45-45. Kolmas jaksoi koitui Vedon kohtaloksi jonka aikana Kouvottaret karkasi 20 pisteen johtoon. Kouvola upotti 3 pisteen heiton tarkasti ja Vedon avainpelaajien virhetilit alkoivat täyttyä. Viimeisellä jaksolla Veto paransi otteita ja kavensi eron 13 pisteeseen. Vedon pelaajista 3 sai ottelussa suihkukomennon.

Vedon parhaana palkittiin Cayro-Lyza Toomingas 18 pisteellä. Alexus Harrison pussitti 16 ja Audrey Warren upotti 13 pistettä. Kouvottarien Reshawna Stone teki 23 ja Chanin Rahming säkitti 23 pistettä.

Vedon kauden kotiavaus on lauantaina 12. lokakuuta, jolloin Vedon vieraaksi saapuu Tapiolan Honka. Ottelu alkaa kello 16.

Veto: Harrison 16/10, Jaatinen 4/2, Isoranta 4/1, R.Kujala 10/3, Kert 3/0, A. Kujala 4/3, Thil 0/1, Porter 5/3, Toomingas 18/2, Warren 13/3.