HUOM!
Torstaina 19.9. klo 9:30 alkaen siirrymme uuteen kirjautumisjärjestelmään. Muutoksen aikana kirjautuminen ei ole mahdollista. Pahoittelemme häiriötä.

Kraatterijärvi Geoparkin toiminnanjohtajaksi riitti hakijoita yli aluerajojen 

Kraatterijärvi Geopark on Suomen viides UNESCO Global Geopark. Kuvassa Euroopan suurin törmäyskraatteri, Lappajärvi. Kuva: Miika Lahnalampi
Kraatterijärvi Geopark on Suomen viides UNESCO Global Geopark. Kuvassa Euroopan suurin törmäyskraatteri, Lappajärvi. Kuva: Miika Lahnalampi.
Julkaistu:
Kategoria:
Aihe:

KRAATTERIJÄRVI GEOPARKIN toiminnanjohtajaksi haki 15 henkilöä. Hakijoita oli geoparkin alueelta sekä muualta Suomesta. 

–Haastattelut ovat vielä kesken. Nimi ja tilanne ovat tiedossa aikaisintaan viikon 39 lopussa, kertoo Maria Ahvenniemi JPYP:stä. 

GEOPARKIN toiminnanjohtajan tehtäväkenttä on monipuolinen. Työhön kuuluu ainakin hallinnollisia tehtäviä, Geoparkin kehittämisen johtamista, matkailun edistämistä ja hankkeiden hakemista sekä viestintää. Lisäksi toiminnanjohtaja on yhteyshenkilönä muihin geoparkeihin sekä Suomen Geopark -toimikuntaan. 

Tehtävä sijoittuu kuntien omistaman elinkeinoyhtiö JPYP:n alaisuuteen. JPYP edellytti hakijoilta myös muun muassa vahvaa kehittämistoiminnan ja elinkeinoelämän tuntemusta sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja sujuvaa englannin kielen taitoa. 

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Lue uusin

Isojako digilehti

Ilmaiseksi