HUOM!
Tänään torstaina 19.9. klo 9:30 alkaen siirrymme uuteen kirjautumisjärjestelmään. Muutoksen aikana kirjautuminen ei ole mahdollista. Pahoittelemme häiriötä.

Kovaa vauhtia, mutta iloista menoa kahdeksannessa Evijärvi-pyöräilyssä

Kuvassa oikealla Johanna Ahopelto, keskellä Jaana Hietala ja Liisa Äyrä. Kuva: Aimo Sironen.

KAHDEKSAS Evijärvi-pyöräily käytiin aurinkoisessa säässä lauantaina 7. syyskuuta. Kisassa oli jälleen mukana Suomen kärkitason kilpailijoita sekä kuntopyöräilijöitä.

Naisten Temposarjan voitti Evijärven Johanna Ahopelto reilun kolmen minuutin erolla Seinäjoen Sari Tuuriin.

–Johanna voitti jo aiemmin kesällä Etelä -Pohjanmaan Tempocupin, joten voitto ei tullut yllätyksenä, kommentoi tapahtumaa järjestämässä ollut Aimo Sironen Evijärven Kuntoilukeskuksesta. Kisan järjestivät yhteistyössä kunta ja Kuntoilukeskus.

Evijärven Liisa Äyrä sijoittui neljänneksi. Naisten maantiesarjan voitti Jaana Hietala Vimpelistä.

Päivän nopeimman ajan pyöräili temposarjassa hiihdon 24 tunnin maailmanennätyksen haltija, Hans Mäenpää ja kisan kakkonen, Jyrki Pakkala Vetelistä, antoi voittajalle tiukan vastuksen.

Miesten maantiepyöräsarjassa reittiennätyksen haltija Markus Björklund polki kovinta vauhtia ja voitti seurakaverinsa Rasmus Erikssonin 31 sekunnilla. Kärkikaksikko polki päivän kovinta vauhtia, sillä maantiepyörän ja tempopyörän vauhtiero on 3–4 kilometriä tunnissa.