Minä annan teille tulevaisuuden ja toivon 

Ensimmäinen sanan ja sävelen ilta Lappajärven kirkossa on 19. syyskuuta.
Ensimmäinen sanan ja sävelen ilta Lappajärven kirkossa on 19. syyskuuta. Kuvituskuva arkistosta.

TÄMÄ otsikon lause löytyy Raamatusta Jeremian kirjasta luvusta 29 jae 11. Sitä edeltää sanat ” Sillä minä tunnen ajatukseni, jotka minulla on teitä kohtaan, sanoo Herra: rauhan eikä turmion ajatukset.”  

Jumala on valmistanut meille tulevaisuuden, ei vain tässä ajassa vaan myös ajan rajan ylittävään iankaikkiseen elämään. Tämä huikea toivon näköala avautuu meille poikansa Jeesuksen sovitustyön kautta. Rauhan Jumala kaipaa saada jokaisen luomansa ihmisen yhteyteensä. 

Yhteyttä toisiimme ja Jumalaan omalta osaltaan on mahdollistamassa Sanan ja Sävelen illat, joita Kansanlähetyksen paikallinen vastuuryhmä on järjestämässä Lappajärven kirkossa syksyn aikana kolme kertaa ja kevään aikana viisi kertaa. Tarkemmat ajankohdat löytyvät myöhemmille tilaisuuksille kirkollisista ilmoituksista. 

Kansanlähetys on yksi kirkon lähetysjärjestöistä, joka toimii paikallisesti, alueellisesti, maanlaajuisesti sekä kansainvälisesti. Kansanlähetyksen vahvuus on Raamatun sanoman monipuolinen opetus. Yksi opettaja Etelä-Pohjanmaalla on syksyn ensimmäisessä illassa puhuva Jouko Ylinen. 

Ensimmäinen Sanan ja sävelen ilta on torstaina 19. syyskuuta 2024 kello 18. Tässä illassa musiikista vastaa Emmaus-kuoro, puhumassa on Jouko Ylinen. Juonto Maria Viita-aho-Tohni. Illassa on mukana yhteislaulua sekä mahdollisuus myös henkilökohtaiseen rukoukseen. 

Jumalalla on sinuakin kohtaan rauhan ajatukset. Jokainen voi saapua iltoihin omana itsenään levähtämään hetkeksi. 

Maria Viita-aho-Tohni 

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Lue juuri

julkaistu

Isojako digilehti

Ilmaiseksi