Jääkiekkokausi on startannut käyntiin  

JPK:n aloitusvaiheen toiminnot pyörähtävät käyntiin lokakuun ensimmäisenä tiistaina.
JPK:n aloitusvaiheen toiminnot pyörähtävät käyntiin lokakuun ensimmäisenä tiistaina. Kuva arkistosta.
Julkaistu:
Kategoria:
,
Aihe:

JÄRVISEUDUN PALLOKERHON jääkiekkokausi on pyörähtänyt käyntiin positiivisissa merkeissä. Kaudelle 2024–2025 seurassa on ennätysmäärä joukkueita, jotka osallistuvat Jääkiekkoliiton järjestämään sarjatoimintaan.  

Nuorimmat sarjatoiminnassa mukana olevat ovat vuosina 2015- ja 2016-syntyneiden joukkueet, jotka pelaavat U9 ja U10 -ikäluokkien Leijonaliigaa. Lisäksi JPK:lta löytyy juniorijoukkueet U11, U12, U14, U15 ja U16 -ikäluokista.  

Myös tyttöjoukkueiden määrä on hieno, sillä tyttöpuolelle saatiin tälle kaudelle kaksi joukkuetta: N12 JPK-SoTi yhdistelmäjoukkue sekä N16, joka tavoittelee viime kauden SM-pronssin kirkastamista tulevalle kaudelle.  

Lisäksi miesten edustusjoukkue aloittaa ensimmäisen kautensa II-divisioonassa.  

Aloitusvaiheen toiminnot pyörähtävät käyntiin lokakuun ensimmäisenä tiistaina eli 1. lokakuuta. Vuorolla kokoontuvat samaan aikaan niin aikuinen–lapsi ryhmä, luistelukoulu kuin kiekkokoulukin. Jää on jaettu ryhmien kesken, ja jokaisessa ryhmässä lapsi voi kokea onnistumisen elämyksiä erilaisten leikkien, kisojen ja pelien kautta.  

SEURASSA otettiin muutama vuosi sitten isoksi painopisteeksi tehtäväsuuntautuneen ilmapiirin kehittäminen, jossa korostetaan oppimista, yrittämistä sekä henkilökohtaista kehittymistä. Oppimista määritellään kehittymisen ja omissa taidoissa edistymisen mukaan. Valmennuspäällikkö Jussi Virtanen näkee, että jalkautus seuraan on onnistunut hyvin.  

–Tavoitteemme on, että mahdollisimman moni lapsi innostuu liikunnasta ja urheilusta ja, että mahdollisimman monelle innostuneelle lapselle syntyy edellytykset urheilijaksi kasvamiseen. Peruspilarit lähtevät lapsesta itsestään; kun toiminta on lapsilähtöistä, hauskaa ja mielekästä, jossa toimitaan pitkälti leikkien ja pelien kautta, taidot kasvavat monipuolisesti vähän kuin itsestään, Virtanen jatkaa.  

Jokaisen joukkueen toimintaan pääsee tutustumaan olemalla yhteydessä joukkueiden valmentajiin tai seuran valmennuspäällikköön. Yhteys- ja lisätietoja löytyy osoitteesta: www.jpk-ry.com. 

Jussi Virtanen 

Mainos

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Ilmainen

isojako

digilehti

julkaistu