Järviseudulla rakennetaan ja kehitetään – Poimintoja viikon 35 Järviseudun Sanomista

Järviseudun Sanomien numero 35/2024 kolahtaa kotisivulle tänään kello 16. Lehdestä selviää, kuinka etenee Vimpelin kirjaston ja nuorisotilan rakennushanke.
Järviseudun Sanomien numero 35/2024 kolahtaa kotisivulle tänään kello 16. Lehdestä selviää, kuinka etenee Vimpelin kirjaston ja nuorisotilan rakennushanke.

Järviseudun Sanomien numero 35/2024 kolahtaa kotisivulle tänään kello 16.

Lehdestä selviää, kuinka etenee Vimpelin kirjaston ja nuorisotilan rakennushanke. Lappajärvellä on saatu kiertoliittymään monumentti. Evijärvellä Alapään nuorisoseuralla on käynnissä perusparannushanke. Vieresniemen karavaanarialueen kehittäminen VImpelissä jatkuu vilkkaan kesän jälkeen.

Järviseudulla tapahtuu. Evijärvellä järjestetään syyskuun ensimmäisenä lauantaina todellinen tapahtumapäivä, jossa on tarjolla muun muassa tuottajatori, koiranäyttely ja Evijärvi-pyöräily. Alvar Aalto-viikko käynnistyy Alajärvellä. Sen tiimoilta Hoiskon julkistetaan ja juhlistetaan yhteisöllisiä kädentaitoprojekteja ensi viikolla ja monista näyttelyistä yksi, Villa Väinölään koottu valokuvanäyttely käsittelee Aino Aaltoa.

Palokuntanaisissa on vetoa

LAPPAJÄRVEN palokuntanaisten toiminta käynnistettiin tauon jälkeen, ja monipuolinen harrastus mukavassa porukassa kiinnostaa. Mukaan voi tulla myös ilman aiempaa kiinnekohtaa palokuntaan.

Evijärvellä liikutaan ahkerasti ja innolla

EVIJÄRVEN Urheilijoiden yleisurheilukesä on ollut aktiivinen ja menestyksekäs. Painijaoston toiminta käynnistyi kesätauon jälkeen Petra Ollin johdolla.

Lue myös timanttihääpäiväänsä viettäneiden Onni ja Kaarina Luoma-ahon rakkaustarina.

Lue myös nämä jutut, joita printistä ei löydy

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Lue uusin

Isojako digilehti

ilmaiseksi