HUOM!
Tänään torstaina 19.9. klo 9:30 alkaen siirrymme uuteen kirjautumisjärjestelmään. Muutoksen aikana kirjautuminen ei ole mahdollista. Pahoittelemme häiriötä.

Kunta tukee Evijärven Alapään nuorisoseuran perusparannushanketta

Alapään Nuorisoseura on saanut Leader Aisaparilta EU:n maaseuturahoitusta perusparannushankkeeseen. Hankkeen avulla tehdään korjaustöitä niin urheilukentälle, huvimajalle kuin itse nuorisoseuran rakennukselle.
Alapään Nuorisoseura on saanut Leader Aisaparilta EU:n maaseuturahoitusta perusparannushankkeeseen. Hankkeen avulla tehdään korjaustöitä niin urheilukentälle, huvimajalle kuin itse nuorisoseuran rakennukselle.

EVIJÄRVEN KUNTA tukee Evijärven Alapään nuorisoseuran seurantalon perusparannushanketta myöntämällä 15 000 euron hankeaikaisen korottoman lainan. Evijärven Alapään nuorisoseura ry on hakenut kunnalta väliaikaista rahoitusta yleishyödyllisen investointihankkeen toteuttamiseksi. Hankkeen tavoitteena on parantaa seurantalon viihtyisyyttä ja päivittää toiminnat palvelemaan paremmin tämän päivän tarpeita. Hankkeen aikana kunnostetaan tanssilavaa sekä urheilu/parkkikenttää. Seurantalon esteettömyyttä parannetaan rakentamalla inva-wc, sekä samalla kunnostetaan muitakin wc-tiloja. Perusparannushankkeen myötä seurantalon keittiö uusitaan, parannetaan rakennuksen lämmöneristystä, sekä rakennetaan vaadittava imeytyskenttä.

Perusparannushankkeen omarahoitus osuus katetaan kokonaisuudessaan talkootyönä. Hankkeelle on hyväksytty rahoitus Aisaparin sekä ELY-keskuksen toimesta 13.6.2024.

Hankkeen kustannusarvio on 62 894 euroa, josta julkisen tuen osuus on 40 881,10 euroa. Seurantalon perusparannushanke kestää 24.2.2026 saakka.

EVIJÄRVEN KUNNAN talous on tasapainossa. Kunnanhallitus käsitteli alkuvuoden talouden toteuman tilanteen tammi-kesäkuulta. Toteutuma on 35 000 euroa alijäämäinen. Toimintatuotot ja -kulut ovat toteutuneet talousarvion puitteissa. Kesäkuun lopun tilanteen selittää kiinteistöverotuottojen jaksottuminen heinäkuulle, mikä oikaisee heinäkuussa kunnan tuloksen selkeästi positiiviseksi.

KUNNANHALLITUS päätti 1. elokuuta voimaan tulleen hallintosäännön mukaisesti muuttaa sivistystoimenjohtajan viran nimikkeen sivistys- ja hyvinvointijohtajan virkanimikkeeksi. Muutoksella ei ole vaikutusta palkkaukseen.

KUNNANHALLITUS keskusteli Kirsiläntien tilanteesta. Kirsiläntien tiekunnan osakkaat ovat lähestyneet kuntaa useaan otteeseen toivomuksenaan, että kunta ottaisi tien hoidettavakseen tai nostaisi sen avustusprosenttia. Viimeisimmäksi osakkaat ovat lähestyneet teknistä lautakuntaa toukokuussa. Kunnanhallitus linjasi, ettei tiekunnan kirje johda toimenpiteisiin.

Lue myös nämä

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aiheeseen liittyviä juttuja

Jätä kommentti

Lue uusin

Isojako digilehti

kirjautumatta