HUOM!
Torstaina 19.9. klo 9:30 alkaen siirrymme uuteen kirjautumisjärjestelmään. Muutoksen aikana kirjautuminen ei ole mahdollista. Pahoittelemme häiriötä.

JymyJussit ulos jatkosarjasta, Ankkureiden ottelusuunnitelma muuttuu

JymyJussit putoaa Superpesiksestä sääntörikkomuksen vuoksi. Arkistokuva.
JymyJussit putoaa Superpesiksestä sääntörikkomuksen vuoksi. Arkistokuva.

Pesäpalloliiton liittojohtokunta on päättänyt 12.8. myöhäisillan kokouksessaan, että miesten Superpesis-joukkue Seinäjoen JymyJussit ei ole oikeutettu osallistumaan Superpesiksen runkosarjan jälkeisiin jatko-otteluihin sarjasopimuksen ehtojen rikkomisen vuoksi, minkä seurauksena Jymy-Jussit Oy menettää sarjapaikkansa miesten Superpesiksessä.

Päätös tuo muutoksia tulevaan otteluohjelmaan seuraavasti:

Puolivälieräkarsinnat: Seinäjoen JymyJussien oli määrä aloittaa miesten Superpesiksen puolivälieräkarsinnoissa tiistaina 13.8. Kiteen Palloa vastaan. Koska Imatran Pallo-Veikot sijoittui runkosarjassa JymyJussien jälkeen 11:nneksi, nousee IPV pelaamaan puolivälieräkarsintaa Kiteen Palloa vastaan. Ensimmäistä Kiteen Pallon ja IPV:n puolivälieräkarsintaottelua ei pelata vielä aiemmin ilmoitetun mukaan 13.8., vaan ottelu pelataan keskiviikkona 14.8. klo 17.30.

Ottelut (paras kolmesta):

  • ke 14.8. klo 17.30 Kiteen Pallo – Imatran Pallo-Veikot
  • to 15.8. klo 17.30 Imatran Pallo-Veikot – Kiteen Pallo
  • la 17.8. (alkamisaika ilmoitetaan myöhemmin) Kiteen Pallo – Imatran Pallo-Veikot (tarvittaessa)

Toinen puolivälieräkarsintaottelupari Hyvinkään Tahko – Pattijoen Urheilijat pelataan aiemman julkaistun aikataulun mukaisesti.

Putoamiskarsinta: Koska Superpesis-joukkueita on nyt jäljellä 12 kappaletta 13:n sijaan, suoraa putoamista Ykköspesikseen ei tule. Näin ollen keskiviikoksi 14.8. ilmoitettua uusintaottelua Alajärven Ankkureiden ja Haminan Palloilijoiden välillä ei pelata, vaan joukkueet pelaavat putoamiskarsinnan paras viidestä -järjestelmällä. Putoamiskarsinnan voittaja säilyttää Superpesiksen sarjapaikkansa kaudelle 2025 ja häviäjä pelaa Superpesis-karsinnassa sarjapaikastaan Ykköspesiksen voittajaa vastaan. Putoamiskarsinta alkaa perjantaina 16.8. ottelulla Haminan Palloilijat – Alajärven Ankkurit.

Lue myös nämä

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Lue uusin

Isojako digilehti

Ilmaiseksi