Lastenkonsertti täytti Huvimajan Evijärvellä

Evijärven Alapään nuorisoseuran kesäinen huvimaja täyttyi vilteistä ja vieraista, kun Pikku Kakkosestakin tuttu Siina saapui paikalle Taikaradio-orkesterin kanssa.
Evijärven Alapään nuorisoseuran kesäinen huvimaja täyttyi vilteistä ja vieraista, kun Pikku Kakkosestakin tuttu Siina saapui paikalle Taikaradio-orkesterin kanssa.

HUVIMAJA Evijärven Vasikka-aholla täyttyi kuluneena sunnuntaina lapsiperheistä sekä lapsenmielisistä, kun Evijärven MLL:n paikallisyhdistys järjesti yhteistyössä Evijärven Alapään Nuorisoseuran kanssa kaikille avoimen ilmaiskonsertin. Leikittävää ja laulettavaa lastenmusiikkia oli esittämässä Siina & Taikaradio-trio. Konsertin mahdollistivat Pohjanmaan Osuuspankki sekä Evijärven kunta.

Konsertti vei kuulijat tuttujen sekä hieman uudempienkin laululeikkien avulla eläväiseen musiikkiseikkailuun ja yleisö pääsi eläytymään laulujen tarinoihin ja iloitsemaan musiikista sekä kioskiherkuista. Huvimajalta raikasi tunnin verran iloisia tömistyksiä, taputuksia sekä yhteislaulantaa.

Evijärven Alapään nuorisoseuran sihteeri Jonna Lantela kertoo, että konsertti lähdettiin suunnittelemaan kevään edetessä yhdessä Evijärven MLL:n paikallisyhdistyksen kanssa. Yhteistyötä tahot päättivät tehdä ensimmäistä kertaa. Huvimajalle saapunutkin reilu satapäinen yleisö yllätti järjestäjät positiivisesti. 

–Oltiin todella tyytyväisiä kyllä päivään, Lantela iloitsee.

–Konserttiin oltiin tultu myös ihan kauempaa kuuntelemaan, Lantela jatkaa.

Alapään Nuorisoseuran tilat sopivat Lantelan mielestä hyvin tällaisten tapahtumien järjestämispaikaksi.

–Eilen sattui olemaan hyvä keli, niin huvimaja oli aivan loistava paikka järjestää konsertti. Toki vaihtoehtona olisi ollut mahdollisuus siirtää konsertti sisälle ja se antaa sitten mahdollisuuden siihen, että keli ei vaikuta tapahtuman järjestämiseen, Lantela pohtii.

Uusia tuulia suunnitteleva nuorisoseura näkee myös merkityksellisenä useiden eri tahojen samaan hiileen puhaltamisen.

–MLL:n kanssa tehdystä ensimmäisestä yhteisestä tapahtumasta, olemme siitä iloisia ja todella kiitollisia, Lantela kertoo.

Konsertin onnistuneen tiimityön vuoksi yhteistyökuvioita MLL:n kanssa on jo tulevan talven osalta alettu myös suunnitella.

Noora Tupeli

Luitko jo nämä jutut?

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti