Viikunahillon raaka-aineessa liikaa aflatoksiinia

Kyseessä ei ole takaisinveto, vaan varotoimenpiteenä ruokaviraston ohjeita noudattaen ohjaamme asiakkaittamme olemaan käyttämättä tätä tuotetta.
Riitan Herkku tiedottaa, että kyseessä ei ole tuotteen takaisinveto, vaan varotoimenpiteenä suositus olemaan käyttämättä tätä tuotetta. Tuotetta tutkitaan parhaillaan lisää.
Julkaistu:
Kategoria:
Aihe:

Riitan Herkku Oy on ilmoittanut, että sen valmistaman viikunahillon raaka-aineessa (viikuna) on mahdollisesti liian suuri määrä aflatoksiinia. Pitoisuus raaka-aineessa saattaa olla niin korkea, ettei siitä valmistetut tuotteet ole elintarvikekelpoisia. Tästä syystä varotoimenpiteenä Riitan Herkku Oy ohjeistaa kuluttajia olla käyttämättä tuotetta. 

Virhe koskee tuotteen Riitan Herkku Viikunahillo, 45 g seuraavia eriä:

  • parasta ennen 1.10.2024
  • parasta ennen 1.11.2024
  • parasta ennen 3.11.2024

Viikunahilloa on ollut mukana Riitan Herkun Juustolahjalaatikoissa sekä hillolajitelmissa.

Lisätietoa asiasta Riitan Herkku Oy:n tiedotteessa. 

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti