Vimpeli

 1. Kiinnostus psykologiaan kasvoi ammatiksi

  Vimpeliläinen Emmi Pippola työskentelee tällä hetkellä Järvi-Pohjanmaan perheneuvolassa psykologin äitiyslomansijaisena.

 2. Ruuskan seuraksi tuttuja nimiä

  Yleisöäänillä pesäpalloilun miesten Itä-Länteen valitun Vimpelin Vedon Perttu Ruuskan lisäksi arvo-otteluissa nähdään useita järviseutulaisjoukkueiden edustajia. Tänään on julkaistu miesten, A-poikien ja B-poikien arvo-otteluedustajat.

 3. Minigolfrata avoinna Lukkarinpuistossa

  Vimpelin keskustaan saatiin kuin saatiinkin minigolfrata, vaikka kunnan järjestämä kilpailu ei ihmisiä kiinnostanutkaan.

 4. Saappaiden alta löytyy purtavaa

  Ulkona tarpoessaan tulee ajattelematta talloneeksi kymmenittäin syötäväksi kelpaavia kasveja. Suomessa luonnon antimien tunnistamisella ja hyödyntämisellä on pitkät perinteet, mutta viime vuosina levinneen hortoilun eli villiyrtti-innostuksen myötä ihmiset ovat tutustuneet pula-aikojen pakolliseen puuhaan uudelleen muutenkin kuin sienten ja marjojen osalta.

 5. Vimpelin valtuusto Tuomisalon aikaan

  Haloo Vimpelin Seppo Tuomisalo valittiin maanantai-iltana Vimpelin kunnanvaltuuston uudeksi puheenjohtajaksi.

 6. Ruuska äänillä arvo-otteluun

  Vimpelin Vedon Perttu Ruuska sai 17 prosentin ääniosuuden, kun yleisöllä oli mahdollisuus äänestää aikuisten arvo-otteluiden ensikertalaisia pelaamaan Imatran Itä-Länsi -oteluihin.

 7. Lapset tutustuivat maaseutuun

  Vimpelin ja Alajärven sekä Lehtimäen varhaiskasvatusikäisiä ja alakoululaisia osallistui toukokuun loppupuolella MTK:n Etelä-Pohjanmaan piirin Maaseutu tutuksi -hankkeeseen.

 8. Tulevana lauantaina päättyy noin 26 000 tuhannen nuoren lukiotaival lakkijuhliin. Vimpelin lukiosta lakin saa 16 nuorta: yhdeksän tyttöä ja seitsemän poikaa.

 9. Neljä pääsi soveltuvuustestiin Soinissa

  Soinin kunnanhallitus kävi kokouksessaan maanantaina läpi viime viikolla tehtyjen kunnanjohtajaehdokkaiden haastattelun tulokset. Soveltuvuustestiin lähetetään Juha Viitasaari, Hannu Kuusela, Arja Väliaho ja Jari Iso-Koivisto.

 10. Menestystä koululaisten kilpailuissa

  Vimpeliläissisarukset Vera ja Miro Kuusela saivat tunnustusta keväällä koululaisille suunnatuissa kilpailuissa.