Uutiset

 1. Lappajärvellä avattiin omatoimikirjasto

  Torstaina otettiin käyttöön Lappajärven omatoimikirjasto. Tunnistautuminen tehdään kirjastokortilla ja nelinumeroisella tunnusluvulla. Lue lisää Järviseudun Sanomista 25/2018.

 2. Juttua päivitetty 19.6. kello 19.22: Kyyjärven hallitus päätti tänään yksimielisesti, että kunnanjohtajaksi valitaan Pelkonen. Kultalahti on varasijalla, jos Pelkonen ei ota virkaa vastaan.

 3. Kunnat maksavat valtiolle puolet yli 300 päivää ja 70 prosenttia yli 1 000 päivää työttöminä olleiden päivärahasta. Tätä kutsutaan kunnan osarahoittamaksi työmarkkinatueksi.

 4. Murtovarkaita liikkeellä

  Pohjanmaan poliisi tiedottaa murtovarkaista Etelä-Pohjanmaalla.

 5. Rakennuspalo Kauhavalla

  Vaasan hätäkeskus tiedottaa, että Kauhavan Passinkujalla tai Etelärannantiellä paloi tänään puolen päivän jälkeen rakennus.

 6. Lappajärvellä maastopalo

  Hälytys keskisuuresta maastopalosta tuli 18:10:02.

 7. Evijärven Kirkonkylän koululla päättyi normaalin koulutyön lisäksi myös Kompassi-erityisopetuksen alaisen Ankkuri-toiminnan ensimmäinen lukuvuosi.

 8. Biojäteastioiden jakelu alkaa

  Ekorosk tiedottaa, että biojäteastioiden jakelu kotitalouksille alkaa kesäkuussa ja jatkuu syyskuun loppuun asti. Biojätteen erilliskeräys alkaa lokakuussa jolloin bio- ja energiajäte laitetaan erillisiin astioihin kaikissa kotitalouksissa, tai biojäte laitetaan kompostoriin (edellyttää…

 9. Huijausviestejä Pohjanmaalla

  Poliisille on tullut ilmoituksia, joissa erilaisten yhdistysten rahastonhoitajille on tullut yhdistyksen puheenjohtajalta tai vastaavalta henkilöltä viesti, jossa pyydetään maksamaan usean tuhannen euron maksuja ulkomaalaiselle tilille. Sähköpostit tulevat näennäisesti puheenjohtajan…

 10. Viikolla 24 sinilevää on havaittu hieman Mustasaaren Karperöfjärdenillä. Muilla Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen alueen vakiohavaintopaikoilla ei tällä viikolla havaittu levää. Kansalaisten ilmoittamia sinilevähavaintoja on tullut Soinin Limajärveltä, Ähtärin Peränteeltä ja Luodon…