Uutiset

 1. Yhteinen vesipäivä

  Viime viikolla kuuden lukion opiskelijat viettivät yhteistä Pohjalta pintaan -teemapäivää Hotelli Kivitipussa ja sen edustalla. Reijo Saari ja Milla Sulkakoski esittivät rantavedessä tukkilaisnäytöksen. Vesipäivä huipentui kirkkovenesoudun finaaliin. Lue lisää Järviseudun Sanomista…

 2. Valmistuneita

  Ammattiin valmistuneita

 3. Alvar Aallon arkkitehtuurin ympärille rakennettu valtakunnallinen, matkailijoita palveleva verkkopalvelu visit.alvaraalto.fi on avattu. Alajärven kaupunki on matkailureitissä mukana kahdella reitillä.

 4. Mahdollisuuksien Maaseutu -hanke on kolmen kylän, Itäkylän, Patanan ja Sääksjärven, yhteinen pilottihanke. Innostavia luentoja ja työpajoja tarjoava hanke lähestyy elinkeinojen kehittämistä aivan uudesta näkökulmasta.

 5. Etelä-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimistossa oli huhtikuun lopussa 6288 työtöntä työnhakijaa.

 6. Seinäjoki, Ilmajoki ja Alavus olivat kymmenen kärjessä Suomen Yrittäjien toteuttamassa Elinkeinopoliittinen mittaristo -kyselyssä, joka julkistettiin keskiviikkona Kunnallisjohdon seminaarissa Tampereella.

 7. Evijärven kunnalla ideakilpailu

  Miten puistikkoa hyödynnetään? Millaisessa puistossa sinä viihtyisit?

 8. Villa Väinölä käyttöön kesällä

  Alvar Aallon suunnittelema Villa Väinölä jälleen on kalustusta vaille käyttökunnossa ja se on tarkoitus ottaa näyttely- ja residenssitoiminnan käyttöön kesän aikana. Kaupunginhallitus myönsi kalustukseen 24 420 euron määrärahan.

 9. Evijärven Urheilijoiden Kuntalaiset kuntoon -hanke päättyy toukokuun loppuun.

 10. Vimpelin Vedon Superpesis-joukkue pääsee tänään tositoimiin viikon tauon jälkeen, kun kohtaa Haminan Palloilijat Saarikentällä kello 18 käynnistyvässä ottelussa.