Uutiset

 1. Miniä kirjoitti sotaorvon Liisan tarinan

  Päivi Kuhalampi tarttui haasteeseen tallentaa anoppinsa Liisa Kuhalammen (omaa sukua Liikala) tarinan. Tuntien äänitallenteet saivat runomuodon, ja syntyi kirja Entä jos isä tulisi: Liisa, sotaorpo.

 2. Palkinto myönnetään vuosittain maaseudun innovatiiviselle kehittäjälle, tänä vuonna elintarvikealan yritykselle.

 3. Kortesjärven SEO:n toto-piste on lunastanut paikkansa pelaajien suosiossa. Raviväki kokoontuu viikoittain tekemään porukkapelejä ja jättämään omia pelilappujaan pelipisteelle. Veikkaus järjesti loka-marraskuussa kilpailun, jossa seurattiin toto-pelaamisen aktiivisuutta. Kilpailuaika oli…

 4. Alajärven kaupungin taloussuunnitelma ensi vuodelle on valmistumassa. Se tulee näillä näkymin olemaan 1,5 miljoonaa euroa alijäämäinen. Kaupungin taloussuunnitelmavuosista 2019 ja 2020 arvioidaan tulevan 2,6 ja 2,7 euroa alijäämäiset. Valtuusto käsittelee vuoden 2018 budjetin kokouksessaan 27. marraskuuta.

 5. Lappajärven kunta järjestää ensi lauantaina Suuren tonttipäivän kello 10–15 Hotelli-Ravintola Kivitipussa.

 6. Kalervo Kujala on vuoden yrittäjä

  Evijärven Yrittäjät ry on nimennyt vuoden yrittäjäksi Kalervo Kujalan.

 7. Länsirannalle kaivetaan nyt viemäriä

  Viemäriverkon rakentaminen Lappajärven Länsirannalle alkoi viime viikolla. Kunta kilpailutti viemäröinnin ensimmäisen vaiheen urakan ja hyväksyi lappajärveläisen Hernesniemen Maanrakennus Oy:n tarjouksen. Lue lisää Järviseudun Sanomista 45/2017.

 8. Kortesjärven yhtenäiskoulun vanhempainyhdistys yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa järjesti ala- ja yläkoululaisille liikenneturvallisuustapahtuman, tällä kertaa rekan muodossa.   Syväjärven Kuljetus Oy:n rekka oli pysäköity keskelle piha-aluetta ja oppilailla oli vuorollaan…

 9. Kunnanjohtajan viran hakuaika jatkuu

  Vimpelin kunnanjohtajan valintatoimikunta toivoo uusia nimiä mukaan hakuprosessiin.

 10. Evijärveä ruopataan

  Evijärvessä tehdään talven aikana pienimuotoisia ruoppauksia viidessä eri kohteessa.