Uutiset

 1. Toukokuussa painija Petra Olli voitti Euroopan mestaruuden naisten 65 kilon sarjassa. Sen kunniaksi Lappajärven kunnantalolla juotiin jälkikäteen mitalikahvit. Olli korosti, että hän on urheilu-urallaan saanut taustatukea sekä Lappajärveltä että muualta. –Jos mitalista pystyisi…

 2. Seppo Rauma palasi kotiseudulleen

  Hotelli Kivitipun myyntipäällikkönä on aloittanut Seppo Rauma. Hän painottaa, ettei myyntityötä tehdä istumalla toimistossa, vaan menemällä asiakkaiden luokse. –Tarkoituksena on olla enintään yksi päivä viikossa Kivitipussa ja loput neljä päivää rundilla tuolla muualla. Lue…

 3. Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen käyttöön osoitetut määrärahat uhkaavat jäädä täysin riittämättömiksi erityisesti EU-osarahoitettujen kohteiden avustusten osalta.

 4. Murto Menkijärvellä

  Pohjanmaan poliisi tiedotti murtovarkaudesta torstai-iltana.

 5. Hyvää ja turvallista juhannusta

  Järviseudun Mediatalo Oy ja Järviseudun Sanomat toivottavat hyvää juhannusta!

 6. Sedusta ja Vaasan ammattikorkeasta valmistuneita

 7. Vimpelin kuntoutus- ja intervalli -yksikkö siirtyy kuukauden sisällä entisiin Järviseudun sairaalan tiloihin nykyisen tilan remontoinnin tieltä.

 8. Liikenneviraston arvion mukaan juhannuksen menoliikenne on vilkkaimmillaan torstaina 21.6. kello 11–20 välillä

 9. Kesä-heinäkuun vaihteessa Joensuussa pelattavan Itä-Länsi -ottelun joukkueissa nähdään runsaasti Järviseudulla pelaavia tai täältä lähteneitä.

 10. Yritysten omistajanvaihdosten onnistuminen on merkittävä yhteiskunnallinen haaste. Kysymys on yrittäjien menestyksestä ja kansantalouden kasvusta.