Uutiset

 1. Kunnat tulivat apuun Jami-kyyteihin

  Elokuusta alkaen Järviseudulla on koulupäivinä nähty aikaisempaa enemmän Härmän Liikenteen busseja. Alajärveltä lähtee aamuisin linja-auto, joka kiertää Vimpelin kautta Lappajärvelle. Toinen auto ajaa Lappajärveltä järven länsirantaa pitkin Alajärvelle. Iltapäivisin ajetaan…

 2. Veto pelaa Espanjassa

  Ensi viikonloppuna finaalitaistoaan jatkava Vimpelin Vedon miesten Superpesis-joukkue aloittaa tulevan kautensa Espanjan Fuengirolassa. Vastaan asettuu sunnuntaina 22.4.2018 pelattavassa ottelussa kotijoukkueena toimiva Imatran Pallo-Veikot.

 3. Kansallispuvun virallistaminen helpottaisi pukujen valmistamista.

 4. Paikallislehtisovellus Raitti julkaistiin

  Järviseudun Sanomien ja kuuden muun paikallislehden Raitti-kännykkäsovellus on julkaistu. Sen voi ladata Android-älypuhelimille ja Applen kännyköille laitteiden sovelluskaupoista. Raitti on tilaajille tarkoitettu lisäpalvelu

 5. Navetasta karaokebaariksi

  Tapanin karaokebaari Kortesjärven Mannisessa on valmis. Kaveribileet on pidetty ja kyläläiset kutusuttu vieraisille. Lehmät Tarja ja Tapani Roosin tilalta lähtivät vappuna 2013. Tapani Roos kertoo haaveilleensa tällaisen paikan tekemisestä. Ensin piti kuitenkin vähän tuumata. Sitten hän…

 6. Veto rökitti amerikkalaisvieraat

  Naisten Korisliiga-kauteen valmistautuva Vimpelin Veto oli tyly emäntä amerikkalaiselle MSG Teamille. Liikuntahallilla pelattu ottelu päättyi riemastuttavaan kotivoittoon koriluvuin 95–63.

 7. Rpeat haastaa CSGO:ssa

  Etelä-Pohjanmaan eSports ry. on Alajärvellä perustettu yhdistys, jonka tavoitteena on muun muassa edistää e-urheilua maakunnassa, ehkäistä nuorten syrjäytymistä, korostaa vastuullista pelaamista, antaa heille mahdollisuuksia kehittyä e-urheilijana ja tarjota yhteistä toimintaa sekä mielekästä tekemistä. Yhdistyksen keulakuva on Rpeat eSports-joukkue, joka pelaa Counter Strike: Global Offensive –peliä suomalaisessa FEL-sarjan (Finnish Esports League) CS-haastajaliigassa.

 8. Madonna palasi kotiseudulleen

  Lappajärven kunnantalon portaikosta löytyy kunnan uusin taidehankinta. Teosta kutsutaan Lappajärven madonnaksi. Lue lisää Järviseudun Sanomista 36/2017.

 9. Silta Japaniin jatkuu

  Vimpelin ja Alajärven lukiot ovat mukana oppilasvaihdon opetuksen kehittämishankkeessa. Silta Japaniin -hankkeessa järviseutulaislukioiden työpari on tokiolainen Jiyu Gakuen -yksityiskoulu.

 10. Klubi 97 on liikuttanut jo 20 vuotta

  Kuntosalia pyöritetään Evijärvellä yhdistysvoimin.