Uutiset

 1. Itäkylässä tutustuttiin eri lämmitysjärjestelmien käyttökokemuksiin ja etuihin.

 2. Alajärvellä kolaroitiin

  Maanantaina neljän aikoihin iltapäivällä Alajärvellä Kurejoentien ja Höyringinharjun risteyksessä oli kahden henkilöauton välinen liikenneonnettomuus.

 3. Pohjanmaan alueella on tehty useita metsätyökoneisiin kohdistuneita törkeitä varkauksia viikonlopun aikana. Osa teoista on tehty Keski-Pohjanmaalla Pietarsaari-Kruunupyyn alueella ja osa Alajärven - Kyyjärven seuduilla.

 4. Tomi Saarijärven elokuva Hukkakaurat sai hyvän vastaanoton One Country One Film -festareilla Ranskassa.

 5. Lappajärven teollisuusalueella on kehitetty uusi tapa polttaa energiapuuta. Lappajärven Konetyöstön toimitusjohtaja Pekka Kangas on rakentanut yrityksensä pihalle raudasta jättimäisen kamiinan.

 6. Laiminlyönnit ovat yleisiä, mutta eläinten hyvinvoinnin eteen tehdään Turkistaito-hankevetäjä Maria Takalan mukaan tiloilla koko ajan töitä.

 7. Järvilakeuden kansalaisopistolla halutaan aktiivisten harrastajateatterien rinnalle pienelokuvatuotantoja.

 8. Vettä korvassa -tapahtuma oli sunnuntaina Sillankorvassa.

 9. Järjestyksessään yhdeksännet Sääksjärven Kyläseuran järjestämät Sääksjärven markkinat kokosi väkeä Vimpelistä, naapurikunnista ja kauempaakin. Tunnelma oli leppoisa ja sääkin suosi.

 10. Veto julkisti sopimuksia

  Vimpelin Veto tiedotti perjantaina, että naisten Korisliiga-joukkue on tehnyt pelaajasopimukset kolmen amerikkalaispelaajan kanssa.