Uutiset

 1. Veto puhtaasti välieriin

  Vimpelin Veto on selvittänyt tiensä yhdeksättä kertaa peräjälkeen miesten Superpesiksen välieriin.

 2. Kuntayhtymä Kaksineuvoisen yhtymähallitus ei kokouksessaan 16. kesäkuuta tehnyt päätöstä lääkäripalvelujen tai akuuttivuodeosaston keskittämistä kanta-Kauhavalle, mutta se päätti laittaa vauhtia sopivien tilojen saamiseksi. Akuuttivuodeosasto aiotaan sijoittaa Kauhavan Kauppatien…

 3. Muuttajat arvioivat kotiseutuaan

  Äskettäin julkaistu Alajärveä, Evijärveä, Lappajärveä, Soinia ja Vimpeliä koskeva muuttajatutkimus kertoo, että kunnista muutetaan pois etenkin työn tai opiskelun takia.

 4. Koulumaailma kiinnosti vaihtaria

  Vimpelissä Lions-nuorisovaihdossa olleen, Hollannista kotoisin olevan Amber Schoutenin vierailu hyödytti myös 18-vuotiaan nuoren naisen opintoja.

 5. Metsästä kannattaa pitää huolta

  Tapani Olli kehottaa metsänomistajia pitämään huolta omaisuudestaan.

 6. Järviseudulla nuorisovaihdossa

  Lions-järjestön nuorisovaihtoon osallistuneita nuoria asui Alajärvellä, Lappajärvellä ja Vimpelissä. Neljä heistä saapui vaihtamaan kuulumisia pieneen illanviettoon ennen lähtöään kansainväliselle leirille. Sen on järjestänyt eteläpohjalaisten lionsklubien F-piiri kuortanelaisessa…

 7. Evijärven Jokikylän kyläyhdistyksen vuotuisessa lasten maatalousnäyttelyssä eläimet ja maatalouskoneet olivat huomion keskipisteinä.

 8. Rekka esitteli myös opintosuuntia

  Opiskelijoiden kunnostama kuorma-auto esitteli Jamin opintotarjontaa Power Truck Show'ssa.

 9. Rantakyläntie poikki alkuviikosta

  Vimpelin Rantakyläntie on poikki maanantaina ja tiistaina Raunispuron kohdalta tierummun vaihtamisen takia.

 10. Nelimarkka-museolla juhlittiin

  Viime viikolla Alajärvellä vietettiin Mestarit yhdessä -viikkoa, jonka aiheena olivat Eero ja Alvari Alajärven maisemissa. Juhlan ohjelmaan kuului kakkukahvitus museolla tiistaina, minkä jälkeen nähtiin Kaksi viisasta miestä -näytelmä, kulttuurimatka Lehtimäelle keskiviikkona sekä arkkitehtuuriluento kirjastolla torstaina.