Uutiset

 1. Vanhaan hautaan uusi vainaja

  LAPPAJÄRVEN hautausmaalta löytyy noin 250 kylttiä, joissa uhataan hautaoikeuden menettämisellä, mikäli hautaa ei asianmukaisesti hoideta (JS 12.9.2018). Seurakunnan talouspäällikkö Mari Heijari toteaa, että kyltit ovat saaneet aikaan useita yhteydenottoja. Ihmisiä mietityttää muun…

 2. SC Alajärven salibandyjoukkue putosi muutama vuosi sitten III divisioonaan. Tällä kaudella on tarkoitus nousta takaisin kakkoseen. Sille antaa hyvät edellytykset harrastajamäärän kasvu.

 3. Teknisen lautakunnan päätöksiä viime viikolta.

 4. Musiikki tutuksi pienestä pitäen

  Etelä-Pohjanmaan musiikkiopisto tarjoaa Vimpelissä varhaisiän musiikkikasvatusta vauvoista alkaen, toisen luokan oppilaisiin saakka.

 5. Reko jäänyt pienen piirin huviksi

  Järvilakeuden Rekossa pyörivät samat kasvot; suositut myyjät tuovat asiakkaita muillekin

 6. Paremmin tuu ja sano! -piirrokset syntyvät järviseutulaisista sananparsista

 7. Varovasti sienimetsällä

  Tähän aikaan vuodesta voi löytää erilaisia tatteja ja rouskuja, mustavahakkaita, jonkin verran kantarelleja ja suppilovahveroja ja joitain haperolajeja.

 8. Suomenselän taiteilijaseura kokosi 50-vuotisjuhlanäyttelynsä Nelimarkka-museoon. Etelä-Pohjanmaalla ja koko Suomessa Ähtäristä käsin toimiva seura esittäytyy museossa kolmessa kerroksessa 67 taiteilijan ja 188 teoksen voimin.

 9. Hunajaa, kananmunia, juureksia, lampaan ja pihvikarjan lihaa ja yllin kyllin kaikkea muuta! Tuotteiden lisäksi yli 200 maatilaa ja maaseutumatkailuyritystä kutsuu kokemaan elämyksiä, nauttimaan sadonkorjuun herkuista ja tutustumaan tilan elämään. Valtakunnallinen Osta tilalta! -päivä järjestetään nyt kolmannen kerran lauantaina 15.9.2018.

 10. 4H-järjestön ja Eastman Chemical Companyn nuoria työllistävä ja viljelijöille maksuton valtakunnallinen keräyskampanja kulkee nimellä Vastuullinen Virtanen.