Lappajärvi

 1. Miika Lahnalampi vie järvelle kalastamaan

  Lappajärven laineille pääsee kalastamaan oppaan johdolla, sillä Miika Lahnalampi on aloittanut kalastusretkien järjestämisen. –Virvelit, vieheet ja pelastusliivit sisältyvät opastettuun kalareissuun, samoin kahvit ja vähän suolapalaa. Lue lisää Järviseudun Sanomista 26/2018.

 2. Frisbeegolfradalla voi jo pelata

  Lappajärven keskustaan on valmistumassa rata frisbeegolfia varten. –Heittoalustat ja korit asennetaan tällä viikolla. Opasteetkin tulevat lähipäivinä. Rata on kuitenkin jo nyt vapaasti pelattavana, kertoo kunnan vapaa-aikasihteeri Anssi Kuusela. Lue lisää Järviseudun Sanomista 26/2018.

 3. Navettarakennuksessa palonalku

  Lappajärven Alarannantiellä oli 26.6. palonalku.

 4. Toukokuussa painija Petra Olli voitti Euroopan mestaruuden naisten 65 kilon sarjassa. Sen kunniaksi Lappajärven kunnantalolla juotiin jälkikäteen mitalikahvit. Olli korosti, että hän on urheilu-urallaan saanut taustatukea sekä Lappajärveltä että muualta. –Jos mitalista pystyisi…

 5. Seppo Rauma palasi kotiseudulleen

  Hotelli Kivitipun myyntipäällikkönä on aloittanut Seppo Rauma. Hän painottaa, ettei myyntityötä tehdä istumalla toimistossa, vaan menemällä asiakkaiden luokse. –Tarkoituksena on olla enintään yksi päivä viikossa Kivitipussa ja loput neljä päivää rundilla tuolla muualla. Lue…

 6. Sedusta ja Vaasan ammattikorkeasta valmistuneita

 7. Kesä-heinäkuun vaihteessa Joensuussa pelattavan Itä-Länsi -ottelun joukkueissa nähdään runsaasti Järviseudulla pelaavia tai täältä lähteneitä.

 8. Lappajärvellä avattiin omatoimikirjasto

  Torstaina otettiin käyttöön Lappajärven omatoimikirjasto. Tunnistautuminen tehdään kirjastokortilla ja nelinumeroisella tunnusluvulla. Lue lisää Järviseudun Sanomista 25/2018.

 9. Kunnat maksavat valtiolle puolet yli 300 päivää ja 70 prosenttia yli 1 000 päivää työttöminä olleiden päivärahasta. Tätä kutsutaan kunnan osarahoittamaksi työmarkkinatueksi.

 10. Lappajärvellä maastopalo

  Hälytys keskisuuresta maastopalosta tuli 18:10:02.