Kauhava + Kortesjärvi

 1. Kitkankallio Oy tarjoaa myös lokapalvelua

  Kortesjärveläisen Hannu Hautasen yritys, Kitkankallio Oy, on laajentanut palvelutarjontaansa lokapalveluun. Lokapalvelu tarjoaa erotuskaivojen sekä sadevesi- ja salaojakaivojen tyhjennyksiä sekä putkistojen avauksia, huuhteluja ja kuvauksia.   Lokapalvelua ei lähialueella ollut, siitä…

 2. Tänä vuonna vauvalahjan oli suunnitellut ja toteuttanut Wärkkäri.

 3. Veripalvelu tärkeä osa SPR:n toimintaa

  Vaikka SPR:n toiminnasta nousevat useimmiten esille lipaskeräykset ja ystävätoiminta, on verenluovutus erittäin tärkeä osa toimintaa, muistuttaa Kaisa Alanen SPR Vimpelin osastosta.

 4. Uusi Vetolainen jaossa

  Vuoden 2018 kiihkeä Superpesiskausi on aluillaan ja siitä hyvänä merkkinä on Vetolainen -lehden ilmestyminen.

 5. Taimikonhoito kannattaa

  Oikeaan aikaan tehty taimikonhoito on kustannustehokasta ja se turvaa puuston kehittymisen elinvoimaisena ja terveenä. Maanmuokkausmenetelmät ja metsänviljelyyn käytettävien taimien laatu ovat parantuneet ja metsien kasvu on nopeutunut.

 6. Keskustan kansanedustajat sekä eduskunnan hallintovaliokunnan jäsenet, kansanedustajat Antti Kurvinen ja Mikko Kärnä vaativat oikeusministeriötä arvioimaan, voidaanko erittäin vaarallisiksi luokiteltujen vankien ns. ”pyttyrangaistus” palauttaa lainsäädäntöön.

 7. Judoliiton 60-vuotista taivalta juhlistaneet SM-kilpailut järjestettiin viikonloppuna Kisahallissa Helsingissä.

 8. Valtakunnallista Avoimet Kylät -päivää vietetään lauantaina 9. kesäkuuta. Tapahtumia on tarjolla ympäri Suomen, kun kylät kutsuvat kaikki liikkeelle ja tutustumaan kylän elämään. Mitä teidän kylällänne tapahtuu?

 9. Ohjelmistossa on Paasilinnan Ulvova mylläri ja Heikki Luoman Sinä, Gabriella.

 10. Sirpa Kiviaho jatkaa Pyyhekaupan toimintaa

  Sirpa Kiviaho jatkaa Pyyhekaupan toimintaa Kortesjärveläinen Sirpa Kiviaho on ostanut paikkakunnalla toimineen Pyyhekauppa ja karteekin yritystoiminnan Sinikka Syrjälältä. Sirpa Kiviaho on toiminut hieronta-alan yrittäjänä jo kymmenen vuotta. Kymmenisen vuotta myös Sinikka Syrjälä on…