Kauhava + Kortesjärvi

 1. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto ja Porin prikaati järjestävät alueellisen maanpuolustuskurssin Kauhavalla, Härmän kuntokeskuksessa 21.-25.5.2018.

 2. Keskustan istuva varapuheenjohtaja, kauhavalainen kansanedustaja Antti Kurvinen pyrkii toiselle kaudelle jatkoon puoluejohdossa teemalla kolmen A:n ehdokas: ”Aatetta - Ajassa - Antti”.

 3. Kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho allekirjoitti tänään urheilu- ja liikuntapaikkoja koskevat valtionavustuspäätökset. Avustukset maksetaan Veikkauksen tuotosta.

 4. Kevään 2018 uudet ylioppilaat

  Nimilistat alueemme lukioista (Lista päivittyy sitä mukaa, kun saamme tietoja lukioilta)

 5. Etelä-Pohjanmaan maakunnallisen nuorisovaltuuston järjestäytymiskokous pidettiin Seinäjoella 15.5.2018.

 6. Kortesjärven yhtenäiskoulun kolme parasta taloustaitajaa olivat Aaro Kari, Aleksi Ahola ja Samuel Jutila.

 7. Kristillisdemokraattien aloite vaatii Kauhavalta panostusta koulutukseen ja syrjäytymisen ehkäisemiseen kouluissa.

 8. Kauhavan kaupunginvaltuutettuja huoletti valtuustossa kaupungin alkoholitarjoilut.

 9. Pub Sivuluisu avasi Kortesjärvellä

  Kortesjärven palvelutarjonta monipuolistui kun 27. huhtikuuta Hautamäen kiinteistöön avattiin Pub Sivuluisu.  Pubin yrittäjinä toimivat Jussi Tuomaala, Ville Nieminen ja Oskari Nieminen.  Yrittäjät aloittivat tilan remontin tammikuussa. Lattiat avattiin, laitettiin viemäröinnit ja…

 10. Miten ja kuka luontoreiteistä viestii? Missä kanavissa luontoreittejä tulisi markkinoida ja myydä? Miten rakentaa viestinnällisesti kestävä ja elämyksellinen asiakaskokemus? Miten yhteistyöllä voidaan vaikuttaa kohteiden ylläpitämiseen ja kehittämiseen?