Evijärvi

 1. Vaasan hätäkeskus sai tänään kello 15.38 tiedon keskisuuresta maastopalosta Evijärven Haapajärvenkyläntiellä. 10 neliömetrin pihasauna paloi maan tasalle. Palon syttymissyy oli suojaetäisyyden puute. Pelastajat ovat poistuneet paikalta.

 2. Öljyvahinko Pietarsaaressa

  Öljy saatiin eristettyä viemäriverkostoon ja kanavajärjestelmiin eikä sitä päätynyt mereen.

 3. Miten ja kuka luontoreiteistä viestii? Missä kanavissa luontoreittejä tulisi markkinoida ja myydä? Miten rakentaa viestinnällisesti kestävä ja elämyksellinen asiakaskokemus? Miten yhteistyöllä voidaan vaikuttaa kohteiden ylläpitämiseen ja kehittämiseen?

 4. Evijärven kirjasto avaa tänään maanantaina ovensa liki 8,5 kuukauden remonttisulun jälkeen. Kirjaston sisätilat on uudistettu talven aikana kokonaan kalusteita myöten. Samalla kirjaston tiloihin on asennettu laitteet, joiden myötä kirjasto voi palvella jatkossa myös…

 5. Turon Linda on paras suomenhevostamma

  Tänään sunnuntaina tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun evijärveläisen Olavi Hautakedon suomenhevostamma Turon Linda osallistui Seinäjoella tamma- ja varsanäyttelyn jalostusarvosteluun ja tuli kantakirjatuksi. Jalostusarvosteluita pidetään eri puolilla Suomea pitkin vuotta. Tämän…

 6. Tienpielet puhtaiksi talkoilla

  Ympäristö yhdessä siistiksi -tempaus järjestetään nyt toistamiseen Evijärvellä.

 7. Veripalvelu tärkeä osa SPR:n toimintaa

  Vaikka SPR:n toiminnasta nousevat useimmiten esille lipaskeräykset ja ystävätoiminta, on verenluovutus erittäin tärkeä osa toimintaa, muistuttaa Kaisa Alanen SPR Vimpelin osastosta.

 8. Uusi Vetolainen jaossa

  Vuoden 2018 kiihkeä Superpesiskausi on aluillaan ja siitä hyvänä merkkinä on Vetolainen -lehden ilmestyminen.

 9. Taimikonhoito kannattaa

  Oikeaan aikaan tehty taimikonhoito on kustannustehokasta ja se turvaa puuston kehittymisen elinvoimaisena ja terveenä. Maanmuokkausmenetelmät ja metsänviljelyyn käytettävien taimien laatu ovat parantuneet ja metsien kasvu on nopeutunut.

 10. Judoliiton 60-vuotista taivalta juhlistaneet SM-kilpailut järjestettiin viikonloppuna Kisahallissa Helsingissä.