Kaavoituspäällikön virka uuteen hakuun Alajärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

TEKNINEN LAUTAKUNTA päätti kokouksessaan viime viikolla asettaa kaavoituspäällikön viran uudelleen haettavaksi. Hakemuksensa aiemmin jättäneet otetaan edelleen huomioon virkaa täytettäessä. Virkaa haki viisi henkilöä, joista valintatyöryhmä yksimielisesti valitsi maanmittausinsinööri Tapio Lehtosen. Lehtonen kuitenkin ilmoitti myöhemmin peruvansa hakemuksensa.

TALOUSARVIO näyttää toteutuvan suunnitellusti teknisen toimen osalta. Tällä hetkellä poikkeamia on muutamia. Maa- ja metsätilat eivät ole tuottaneet odotetusti, mutta puunmyyntikauppoja on tehty ja tavoitteeseen päästäneen. Torin kunnossapitoon varattu määräraha näyttää ylittyvän 10 000 eurolla. Siellä on tehty esiintymislavaan putkitöitä sekä äänentoistolaitteiden toimivuuden vaatimia sähkötöitä. Rakennusvalvonnan lupamaksuja ei saada odotetusti, sillä haettujen rakennuslupien määrä on pienin kautta aikojen ja lisäksi rakennuskohteet ovat pieniä. Tuloja jää saamatta arvion mukaan 15 000 euroa.

KAUPUNGINVALTUUTETTU ja vanhusneuvoston puheenjohtaja Jaakko Aho teki valtuustoaloitteen levähdyspenkkien hankkimisesta ja asentamisesta vanhempien ihmisten tarpeisiin keskustan alueelle ja kevyenliikenteen väylille. Tekninen toimi tekee lisäyksiä levähdyspenkkeihin määrärahojen ja sijoituslupien puitteissa. Sijoituspaikkoja kartoitetaan ja ensi vuodelle varataan lisää määrärahaa penkkien hankintaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.