Kiertotalous kiinnostaa eri toimijoita

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu ja Etelä-Pohjanmaan liitto ovat mukana Euroopan unionilta Interreg Europe -rahoitusta saavassa CESME-hankkeessa, jonka tavoitteena on edistää kiertotalouden käyttöä yrityksissä.

Kansainvälinen kiertotaloushanke toi Etelä-Pohjanmaalle asiantuntijavieraita viidestä eri maasta. Vierailun toisena päivänä oli ohjelmassa tutustumiskäyntejä, jotka suuntautuivat muiden muassa vimpeliläiseen Plastec Finlandiin ja soinilaiseen Kohiwoodiin.

Vimpelissä ulkomaiset vieraat olivat kiinnostuneita siitä, kuinka Plastecilla pystytään toimimaan siten, ettei hukkaa kerry ollenkaan. Vieraiden kiinnostuksen kohteena oli myös puukuidun käyttö. Bulgarialainen Madlena Vladimirova (kuvassa) kertoi, että Plastecin näyttämä esimerkki toimisi hyvänä pohjana myös hänen kotimaansa yrityksille.

Lue koko juttu keskiviikon lehdestä. 

Jaa juttu: