Kesätunnelmaa Lakiksella

Järviseutulaisten kesätapahtumien uusin tulokas. ytimekkään Lakiksen kesätapahtuma -nimen saanut Pokela-Lakaniemi-Pyhälahti Kyläseuran ja Lakis Oy:n voimannäyte on vetänyt väkeä tasaisena virtana rinneravintola Välilaskuun ja sen ympäristöön.

Vielä tänään lauantaina iltakuuteen jatkuvassa tapahtumassa voi muiden muassa tutustua kansallispukunäyttelyyn. Päivän mittaan on kuultu mielenkiintoinen katsaus Pokelan historiaan, tavattu tuttuja, nautittu pelimannimusiikista, laulettu yhdessä. Tapahtuman juontajana toiminut Jari Porttila haastatteli Pokelasta kotoisin olevaa kouluratsastaja Eveliina Havista. Kotiin viemisiksi tapahtumavieraat ostivat kalaa, lihaa, mausteita tai käsitöitä. Tapahtuma ei jää ainutkertaiseksi vaan jatkoa on suunnitteilla.

Lisää tapahtumasta ensi keskiviikon Järviseudun Sanomissa ja digilehdessä.

Jaa juttu: