Karvala Oy ostaa Koti-Matto A & M Oy:n liiketoiminnan

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärveläinen yritys Karvala Oy ja Koti-Matto A & M Oy ovat allekirjoittaneet 18.5. kauppasopimuksen, jolla Karvala Oy ostaa Koti-Matto A & M Oy:n mattomyymäläliiketoiminnan Seinäjoella. Toiminta siirtyy uudelle omistajalle heinäkuun alussa.

Maria Viita-aho-Tohnin ja Taavi Hanhisalon omistamalla Karvala Oy:llä on suomalaisia mattoja, huonekaluja ja muita sisustustuotteita myyvä verkkokauppa Design from Scandinavia. Koti-Matto A & M Oy on Matti ja Anne Karin perustama mattomyymälä, joka on toiminut Seinäjoella vuodesta 1984 alkaen ja myy muun muassa pienten paikallisten matonvalmistajien tuotteita.

Viita-aho-Tohnin mukaan kaupan yhtenä tavoitteena on yhdistää yritysten vahvuuksia ja kasvattaa molempien liiketoimintaa.

Mattojen lisäksi itse myymälää ja sen valikoimaa uudistetaan. Varastoa myydään pois, ja myymälä on heinäkuussa jonkin aikaa suljettuna remontin takia ennen elokuun avajaisia.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.