Alajärvi

 1. Uusi Vetolainen jaossa

  Vuoden 2018 kiihkeä Superpesiskausi on aluillaan ja siitä hyvänä merkkinä on Vetolainen -lehden ilmestyminen.

 2. Taimikonhoito kannattaa

  Oikeaan aikaan tehty taimikonhoito on kustannustehokasta ja se turvaa puuston kehittymisen elinvoimaisena ja terveenä. Maanmuokkausmenetelmät ja metsänviljelyyn käytettävien taimien laatu ovat parantuneet ja metsien kasvu on nopeutunut.

 3. Judoliiton 60-vuotista taivalta juhlistaneet SM-kilpailut järjestettiin viikonloppuna Kisahallissa Helsingissä.

 4. Alajärven Ankkurit jatkaa yhteistyötä suomensarjassa pelaavan Alavuden Peli-Veikkojen (APV) kanssa farmisopimuksella. Uutena yhteistyökumppanina on ykkössarjassa pelaava Lievestuoreen Kisa.

 5. Valtakunnallista Avoimet Kylät -päivää vietetään lauantaina 9. kesäkuuta. Tapahtumia on tarjolla ympäri Suomen, kun kylät kutsuvat kaikki liikkeelle ja tutustumaan kylän elämään. Mitä teidän kylällänne tapahtuu?

 6. Lehtimäen museoniityllä hoitotalkoot

  Tapahtuma on tarkoitettu kyläläisille ja perinteisistä hoitomenetelmistä kiinnostuneille.

 7. Lauantaina 5.5. sää oli Järviseudulla aamusta hyvin kylmä ja hieman tihkusateinenkin.

 8. Tornien taisto on BirdLife Suomen järjestämä leikkimielinen kilpailu, jossa lintutornista pyritään havaitsemaan mahdollisimman monta lintulajia kahdeksassa tunnissa.

 9. Työministeriö ohjaa TE-toimistoja erilaisilla tulostavoitteilla antaen raamit keskeisille toiminnoille ja käytettävät resurssit.

 10. Alajärvelle NouHätä!-mestaruus

  Alajärven yläkoulun joukkue on tämän vuoden NouHätä!-mestari. NouHätä!-kilpailu on kahdeksasluokkalaisille tarkoitettu pelastustaitokilpailu, jonka finaali järjestettiin tänään Kuopiossa pelastusopistolla. Finaaliin osallistui 22 joukkuetta, yksi kultakin pelastustoimen alueelta.…